Stampin' Up! Window Box

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Stampin' Up! Window Box

stampin sacha, window box

De Window Shopping bundle is één van de favorieten uit de Lente/Zomer Catalogus van velen, bestaande uit de stempelset en de Window Box Framelits. Vandaag heb ik alleen de framelits gebruikt voor het doosje, samen met de Stylish Stems Framelits en de Succulent Framelis (ook allemaal afkomstig uit een bundle).


vierkant, uitgesneden met stitched shapes framelitbloemen, uitgesneden met succulent framelits

Wanneer je in mijn team zit krijg je elke maand een card kit van mij thuis gestuurd en deze maand had ik dit ontwerp bedacht (midden in de nacht nog wel, ha ha). Ik heb de kleuren Blushing Bride en Very Vanilla gebruikt, een hele mooie, zachte combinatie. De blaadjes zijn in de kleur Pear Pizzaz.

roze met vanille cadeaudoosje

De vierkantjes heb ik eerst uitgesneden met de Stitched Shapes Framelits voordat ik de hartjes heb uitgesneden met één van de framelit uit de bundle. De bloem komt van de Succulent Framelits. Ik heb de randjes een kleurtje gegeven met een Sponge Dauber (Blushing Bride). De Rhinestone maakt het helemaal af!

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog of mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

happy stamping xxx sachaProduct List
Big Shot
€ 120,00
Big Shot Magnetic Platform
€ 49,00
Stampin' Trimmer
€ 36,00
Paper Snips Scissors
€ 12,00
Bone Folder
€ 8,50
Window Box Thinlits Dies
€ 42,00
Stitched Shapes Framelits Dies
€ 36,00
Succulent Framelits Dies
€ 40,00
Stylish Stems Framelits Dies
€ 37,50
Card Stock A4 Blushing Bride
€ 9,75
Very Vanilla A4 Card Stock
€ 11,00
Blushing Bride Classic Stampin' Pad
€ 8,00
Sponge Daubers
€ 6,00
Rhinestone Basic Jewels Embellishments
€ 6,25
Liquid Multipurpose Glue
€ 5,00
Stampin' Dimensionals
€ 5,00

Geen opmerkingen