Stampin' Up! Easter Palace Suite Jaarcatalogus 2017-2018 Sneak Peek

Stampin' Up! demonstratrice Sacha Van de Kerkhof - Stampin' Up! Easter Palace Suite Jaarcatalogus 2017-2018 Sneak PeekZoals beloofd in mijn blogbericht van vorige week, laat ik je vandaag zien wat je kunt krijgen in jouw Stampin' Up! Eastern Palace Suite bundles - in ieder geval één van de bundles!  Wanneer je één van de bundles aanschaft vóór 31 mei 2017 dan krijg je een GRATIS extraatje én een gratis workshop PDF!


De eerste bundle die beschikbaar is, is de STARTER BUNDLE. Deze bundle is gemaakt met de beginnende knutselaar in gedachte en heeft alles wat je nodig hebt om mooie kaarten te maken. Je ontvangt de schitterende Eastern Beauty stempelset, een pak prachtig papier, de Eastern Gold Vinyl Stickers en DRIE van de nieuwe 2017-2019 In Color ink pads en om mooi af te sluiten een GRATIS set Notecards & Envelopes in Very Vanilla. Dit allemaal plus de gratis workshop PDF.


Volgende week laat ik je de PREMIER BUNDLE zien en dan is het ook mogelijk om een pre-order te plaatsen nog vóórdat deze prachtige Suite beschikbaar is in mijn Stampin' Up! Online Shop... tenzij je nu alvast een bestelling wil plaatsen en je mij hieronder alleen maar een berichtje hoeft te sturen...
Name *

Email *

Message *     Click here to download the Eastern Palace Flyer     

Geen opmerkingen