Stampin' Up! Eastern Palace Curvy Keepsake Box

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Eastern Palace Curvy Keepsake Box


stampin sacha, eastern palace, curvy keepsake box

Vandaag heb ik een sneak peek van de nieuwe Eastern Palace Suite voor jullie. Old meets new, want de Curvy Keepsake Box gaat helaas uit het assortiment. Wil je deze nog bestellen? Wees er dan razendsnel bij, want alle retiring producten gaan er supersnel uit.


soft sky curvy keepsake boxsoft sky / eastern palace box

Voor mijn video heb ik eerst het doosje gemaakt in Soft Sky. De Eastern Medaillon Thinlits hebben meerdere mogelijkheden om te combineren, dus dat is erg leuk! Dit laat ik ook zien in het begin van mijn video wanneer ik de Eastern Palace Suite laat zien.

blushing bride curvy keepsake boxblushing bride / eastern palace box

Tijdens mijn video heb ik het doosje in Blushing Bride gemaakt, wat ik ook een hele mooie combinatie vind met de Fresh Fig, één van de nieuwe 2017-2019 In Colors. Wil je zien hoe ik dit project heb gemaakt? Kijk dan hieronder naar mijn video tutorial!

eastern beauty gift boxes

Ik vind de combinatie van de producten van Eastern Palace Suite met de Curvy Keepsake Box ontzettend leuk geworden. De flosjes zijn nu al favoriet!

Tutorial:
Heb je vragen na het lezen van mijn blog of mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

happy stamping xxx sacha
Product List
Big Shot
€ 120,00
Big Shot Magnetic Platform
€ 49,00
Stampin' Trimmer
€ 36,00
Paper Snips Scissors
€ 12,00
1-1/4" Circle Punch
€ 19,50
1/2" Circle Punch
€ 7,50
Curvy Keepsake Box Thinlits Dies
€ 40,00
Card Stock A4 Blushing Bride
€ 9,75
Very Vanilla A4 Card Stock
€ 11,00
Blushing Bride Classic Stampin' Pad
€ 8,00
Very Vanilla 3/8" (1 Cm) Stitched Satin Ribbon
€ 11,00
Metallic Enamel Shapes
€ 8,50
Liquid Multipurpose Glue
€ 5,00

Geen opmerkingen