-->

Stampin' Up! Eastern Palace 'See Through' Kaart

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Eastern Palace 'See Through' Kaart

stampin sacha, eastern palace see through kaart

De afgelopen weken heb ik, samen met mijn dierbare vriendin en collega demonstratrice Lea, de nodige aandacht besteed aan de Eastern Palace Suite, die vanaf 1 mei a.s. vervroegd beschikbaar is! Daarom heb ik vandaag nog een sneak peek voor jullie, namelijk deze prachtige 'see through' kaart.


very vanilla with gold, eastern palace suitevery vanilla note card

Ik heb een Very Vanilla Note Card gebruikt met een Very Vanilla laag. Door beide lagen heen heb ik een cirkel uitgesneden en daartussen heb ik een grotere circel Window Sheet geplakt. Hierop heb ik een Gold Vinyl Sticker geplakt.

window sheet with gold foil borderlife is beautiful

Ik heb twee verschillende bloemen gebruikt, de rechter foto is van de kaart die ik tijdens mijn video tutorial heb gemaakt. Door de fleurige achtergrond kun je goed zien dat je door de voorkant van de kaart heen kunt kijken. Is dat niet super leuk?

eastern palace see through card

Deze kaart is echt niet moeilijk te maken, zoals je kunt zien in mijn video tutorial, maar het resultaat is ontzettend mooi. De Eastern Palace Suite heeft enorm veel mogelijkheden, zowel met de stempelset als met de thinlits kun je eindeloos combineren! Het laatste blogbericht over deze suite kun je hier teruglezen.

Van 1 tot en met 31 mei kun je kiezen uit één van de twee exclusieve bundles die verkrijgbaar zijn. Bestellen kan bij Lea of bij mij. Uiteraard staan we voor je klaar als je nog vragen hebt!

Afmetingen kaart centimeters:

- Very Vanilla Note Card: 12,8 x 17,8 cm, scoren op 8,9 cm
- Very Vanilla laag: 12,1 x 8,3 cm
- Gold Foil scalloped cirkel: 6,4 cm
- Window Sheet cirkel: 6,8 cm
- Cirkel voor 'see through': 5,4 cm

Measurements card inches:

- Very Vanilla Note Card: 5" x 7", score at 3-1/2"
- Very Vanilla layer: 4-3/4" x 3-1/4"
- Gold Foil scalloped circle: 2-1/2"
- Window Sheet circle: 2-11/16"
- Circle for 'see through': 2-1/8"

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog of mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

happy stamping xxx sachaProduct List
Big Shot
€ 120,00
Big Shot Magnetic Platform
€ 49,00
Heat Tool - Eu Plug
€ 36,00
Paper Snips Scissors
€ 12,00
Layering Circle Framelits Dies
€ 42,00
Very Vanilla A4 Card Stock
€ 11,00
Gold Foil Sheets
€ 5,00
Window Sheets
€ 6,25
Embossing Buddy
€ 7,50
Gold Stampin' Emboss Powder
€ 6,25
Gold Wink Of Stella Glitter Brush
€ 9,50
Metallic Enamel Shapes
€ 8,50
Liquid Multipurpose Glue
€ 5,00
SNAIL Permanent Adhesive
€ 8,50

2 opmerkingen