-->

Stampin' Up! Mediterranean Moments

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Mediterranean Moments

De stempelset Mediterranean Moments wordt vaak in combinatie gebruikt met de Beautiful You stempelset. Vandaag wil ik laten zien dat de stempelset op zich ook ontzettend mooi is! Ik heb er drie kaarten meegemaakt voor verschillende gelegenheden en ik heb voor alle kaarten de Watercolor Pencils gebruikt.


thank you, mediterranean moments

Voor deze kaart heb ik de Layering Ovals Framelits gebruikt en de Stitched Shapes Framelits. Ik heb een Whisper White kaartbasis genomen met hierop een Calypso Coral laag en daarop een laag van het Succulent Garden Designer Series Paper. Het lint is het 3/8" Metallic lint van Sale-A-Bration en de tekst heb ik gemaakt met de Banners for You stempelset en de Bunch of Banners Framelits. De Rhinestones maken de kaart af.

thinking of you, meditarranean moments

Voor deze kaart heb ik Old Olive als kaartbasis gebruikt met een Whisper White laag. Hierop heb ik een laag van de Brights Designer Series Paper Stack geplakt. Deze heb ik schuin geplakt om een leuk effect te creëren. Het plaatje heb ik op Whisper White cardstock gestempeld. Deze heb ik met het grootste Stitched Shapes vierkant uitgesneden, maar deze heb ik zo uitgesneden dat ik een rechthoek heb gekregen die precies om het plaatje heen past. Ik heb er een Old Olive laag achtergeplakt zodat deze weer mooi afsteekt tegen het designer paper. De tekst komt van de Teeny Tiny Sentiments stempelset, die is uitgeponst met de Classic Label Punch.

happy anniversary, meditarranean moments

De laatste kaart heb ik gemaakt met een Bermuda Bay kaartbasis met een laag Pop of Pink Specialty Designer Series Paper. Het plaatje heb ik uitgesneden met de grootste Stitched Shapes cirkel en deze heb ik op een Delicate White Doily geplakt om een extra romantische sfeer te creëren. De tekst heb ik weer gestempeld met de Teeny Tiny Sentiments stempelset en uitgeponst met de Classic Label Punch. Ik heb de banner ook nog in de kleuren Bermuda Bay en Melon Mambo uitgeponst, door tweeën geknipt en achter de tekst geplakt, als extra touch. De Rhinestones en de 1/8" Melon Mambo Stitched Ribbon maken de kaart af.

Ik hoop dat jullie mijn kaarten mooi vinden en dat ik heb laten zien dat de Mediterranean Moments een hele mooie stempelset is, ook los van de Beautiful You stempelset!

Heb je vragen na het lezen van mijn blog? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

happy stamping xxx sacha

2 opmerkingen

  1. Brilliant work Sacha absolutely stunning

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thank you so much Trish, I'm so pleased you like it! 😊

    BeantwoordenVerwijderen