-->

Stampin' Up! Retiring List online!

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Retiring List online!

Om ruimte te maken voor de prachtige nieuwe producten in de nieuwe Jaarcatalogus 2017-2018 moeten we helaas afscheid nemen van een aantal producten uit de huidige Jaarcatalogus en de Lente/Zomer Catalogus.


Daarom biedt Stampin' Up! deze producten aan, soms met kortingen tot wel 50%. Maar wees er snel bij want op = op en veel producten zullen zeer snel uitverkocht zijn!

Klik op de foto hieronder om de Retiring List te bekijken. Wil je een bestelling plaatsen? Geef mij dit dan zo snel mogelijk door en ik verzorg heel graag jouw bestelling. Bij een bestelling boven de € 70,00 hoef je geen verzendkosten te betalen! Omdat veel producten zo snel uitverkocht zullen zijn, kan ik je helaas niet garanderen dat alles op je wensenlijst nog beschikbaar is, maar ik doe mijn uiterste best!

stampin sacha, retiring list stampin up products

Iedereen die de afgelopen tijd bij mij een bestelling heeft geplaatst krijgt in mei automatisch de nieuwe Jaarcatalogus thuis gestuurd. En ik kan je vertellen dat er weer hele mooie nieuwe producten in staan!

happy stamping xxx sacha

Geen opmerkingen