-->

Stampin' Up! Happy Birthday Gorgeous Sneak Peek

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Happy Birthday Gorgeous Sneak Peek

stampin sacha, happy birthday gorgeous, sneak peek

De Happy Birthday Gorgeous bundle is een prachtige bundle. De Happy Birthday Thinlits bestaan uit één grote tekst wat ik ontzettend mooi vind! Voor vandaag heb ik een kaart gemaakt met de emboss resist techniek, zodat deze tekst heel mooi uitkomt.


emboss resist techniekhappy birthday

Ik heb de bloemetjes en blaadjes van de stempelset met White Stampin' Emboss Powder geëmbossed. Daarna heb ik met een Sponge Brayer en Lemon Lime Twist, Powder Pink en Bermuda Bay mooie gekleurde lagen aangebracht. Doordat het emboss poeder de inkt niet pakt krijg je dit prachtige effect.

lemon lime twist, powder pink, bermuda bay

Om de kaart af te maken heb ik met Bermuda Bay 1/8" Stitched Ribbon een strik gemaakt en drie van de nieuwe Glitter Enamel Dots opgeplakt. Ik ben erg blij met het resultaat!

Afmetingen kaart centimeters:

- Bermuda Bay basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- Powder Pink laag: 14,0 x 10,0 cm
- Whisper White laag: 13,5 x 9,5 cm
- Whisper White inlegvel: 14,0 x 10,0 cm

Measurements card inches:

- Bermuda Bay card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- Powder Pink layer: 5-1/4" x 4"
- Whisper White layer: 5" x 3-3/4"
- Whisper White insert: 5-1/4" x 4"

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog of het zien van mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.


happy crafting xxx sacha

Geen opmerkingen