-->

Stampin' Up! Pre-Order Jaarcatalogus 2017-2018

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Pre-Order Jaarcatalogus 2017-2018

Voor vandaag heb ik geen echte tutorial voor jullie, maar wel een leuke sneak peek van mijn pre-order! Als demo zijnde mag je als eerste de nieuwe producten bestellen. Het leuke daarvan is dat je alvast deze producten kunt uitproberen (voor workshops en dergelijke), maar ook dat ik jullie alvast mag laten meekijken wat voor moois eraan zit te komen.


Mijn pre-order:Tijdens mijn video heb ik verteld over de mogelijkheden van de Eastern Medaillons Thinlits. Hieronder zie je de foto's van wat ik allemaal heb ik uitgesneden. Deze thinlits zijn echt uniek en hebben mij echt verrast.

eastern medaillons thinlits mogelijkheden blad 1eastern medaillons thinlits mogelijkheden blad 2

eastern medaillons thinlits mogelijkheden blad 3eastern medaillons thinlits mogelijkheden blad 4

eastern medaillons thinlits mogelijkheden blad 5

In combinatie met de Eastern Beauty stempelset kun je echt de mooiste en meest bijzondere creaties maken. Wil je de speciale Starter Bundle of Premier Bundle met gratis extra's nog bestellen? Dit kan tot uiterlijk 31 mei! Daarna kun je de producten alleen nog afzonderlijk bestellen (de stempelset en thinlits kun je nog wel als bundle bestellen).

happy stamping xxx sacha

Geen opmerkingen