Stampin' Up! Random Act of Kindness

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Random Act of Kindness

stampin sacha, random act of kindness kaarten

Ik ben lid van een Facebook groep genaamd "Random Act of Kindness" en elke maand mag je meedoen aan een thema om kaarten te sturen aan leden die die maand ook meedoen. Voor de maand juni is het thema 'encouragement' en heb ik de stempelsets/bundles Crafting Forever, Colorful Seasons, Label Me Pretty en Gorgous Grunge gebruikt om mijn kaarten te maken.


we are cut out to be friends

Voor de eerste kaart heb ik de stempelset Crafting Forever gebruikt en heb ik de emboss resist techniek toegepast. De basiskaart is Berry Burst, met een laag Powder Pink en daarop een laag Whisper White. Het label heb ik gestempeld met de Label Me Pretty stempelset en uitgeponst met de bijbehorende Pretty Label Punch.

just breathe

De tweede kaart heb ik gemaakt met de Colorful Seasons bundle (bestaande uit de stempelset met de Seasonal Layers Thinlits). De basiskaart is Lemon Lime Twist met een Gold Foil laag en een laag van het prachtige Color Theory Designer Series Paper Stack. Het goud heb ik terug laten komen in de stoel, in één van de blaadjes en ook de tekst heb ik met goud geëmbossed.

do something creative every day

De derde - en voorlopig even laatste - kaart heb ik gemaakt met weer de Crafting Forever stempelset. De basiskaart is Island Indigo met een Shimmery White laag. Ik heb de vlekken van de stempelset Gorgeous Grunge op deze laag gestempeld met de kleuren Island Indigo, Lemon Lime Twist en Berry Burst, maar ik heb de stempels eerst met water nat gesproeid zodat de vlekken wat uitliepen. De pot met penselen heb ik ingekleurd met Stampin' Write Markers en de banner heb ik geëmbossed met White Stampin' Emboss Powder.

Ik hoop dat jullie mijn creaties leuk vinden! Mocht ik nog meer kaarten voor de RAK groep maken, dan zal ik nog een deel 2 voor mijn blog plaatsen.

Heb je vragen na het lezen van mijn blog? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

happy crafting xxx sachaProduct List (Gorgeous Grunge = retired per 1 juni en uitverkocht)
Crafting Forever Clear-Mount Stamp Set
€ 24,00
Label Me Pretty Clear-Mount Bundle
€ 38,50
Colorful Seasons Photopolymer Bundle
€ 65,50
Gorgeous Grunge Clear Stamp Set
€ 24,00

Geen opmerkingen