Stampin' Up! Fabulous Flambingo / Embossing Paste

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Embossing Paste

stampin sacha, fabulous flamingo / embossing paste

Stampin' Up! is met de Jaarcatalogus 2017-2018 gekomen met een nieuw product, namelijk de Embossing Paste. Ik had er nog nooit mee gewerkt, dus vandaag moest daar een einde aan komen en heb ik een kaart gemaakt met de Fabulous Flamingo stempelset en de Embossing Paste.


wolkjes met embossing paste

De Embossing Paste is heel gemakkelijk te gebruiken. Het enige waar je op moet letten is dat je de mask en spatel etc. direct na gebruik schoonmaakt onder de kraan, omdat het pasta hard opdroogt. Het effect is ontzettend leuk!

flamingo in powder pink en so saffron

De Fabulous Flamingo stempelset is ook ontzettend leuk. De flamingo stempel je in drie stappen. Ik werk hiervoor het liefste met de Misti (dit is geen Stampin' Up! product). Ik heb de kaart verder vrij simpel gehouden omdat het mij voornamelijk ging om de Embossing Paste. In de video kun je zien hoe ik de pasta heb aangebracht.

Verder heb ik nog een kaart gemaakt met de Embossing Paste, de Butterfly Thinlits en het Whole Lot of Lovely Designer Series Paper.

kaart met ruitjes met embossing pastevlinder in gold foil

Bij deze kaart heb ik de ruitjes mask gebruikt in twee tegenovergestelde hoeken. Daarna heb ik met de Sponge Brayer Lemon Lime Twist en Pink Pirouette inkt aangebracht. Ik heb wat extra textuur gestempeld met de Touches of Texture stempelset om de overgang tussen de twee kleuren wat zachter te maken.

a special note of thanks

De vlinder heb ik uitgesneden met Gold Foil. Het eindresultaat van deze kaart is weer totaal anders dan de kaart die ik in de video heb gemaakt en ook weer erg mooi!

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog of het zien van mijn video tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

happy crafting xxx sacha



Product List
Stampin' Trimmer
€ 36,00
Paper Snips Scissors
€ 12,00
Bone Folder
€ 8,50
Silicone Craft Sheet
€ 7,50
Fabulous Flamingo Photopolymer Stamp Set
€ 25,00
Pattern Party Decorative Masks
€ 7,50
Card Stock A4 Blushing Bride
€ 9,75
Whisper White A4 Card Stock
€ 11,00
Embossing Paste
€ 9,50
Palette Knives
€ 6,00
Tuxedo Black Memento Ink Pad
€ 7,50
Powder Pink Classic Stampin' Pad
€ 8,00
So Saffron Classic Stampin' Pad
€ 8,00
Wild Wasabi Classic Stampin' Pad
€ 8,00
Soft Sky Classic Stampin' Pad
€ 8,00
Sponge Brayers
€ 9,50
Glitter Enamel Dots
€ 8,50
Liquid Multipurpose Glue
€ 5,00
Stampin' Dimensionals
€ 5,00
Mini Stampin' Dimensionals
€ 5,00

2 opmerkingen

  1. Wat een leuke kaarten geworden! Ik hoop ook snel met de embossing paste te kunnen gaan spelen, mijn potje is onderweg als het goed is!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel Liz, de embossing paste is super leuk om mee te werken!

    BeantwoordenVerwijderen