Stampin' Up! Bonus Days / Christmas in July

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Bonus Days / Christmas in July


bonus days, stampin sacha

Stampin' Up! heeft weer enkele geweldige promoties! Van 1 tot en met 31 juli krijg je bij elke besteding van € 60,00 een Bonus Coupon van € 6,00 die je kunt gebruiken van 1 tot en met 31 augustus 2017. Plaats je in juli dus een bestelling van € 120,00 dan krijg je twee Coupons van € 6,00 etc. Er is geen limiet! Plaats je de bestelling via mij, dan krijg je ook nog gewoon de stempels voor je spaarkaart (1 stempel per € 50,00), dus dat is lekker dubbelop!


Alsof dat nog niet genoeg is krijg je, wanneer je in juli instapt als demonstratrice, niet alleen een starter kit ter waarde van € 175,00 voor slechts € 129,00. Je krijgt ook nog eens GRATIS een prachtig essentials gift pack met daarin:

- 2 x Clear Block D
- Grid Paper
- Paper Snips
- SNAIL Adhesive
- Bone Folder
- Carols of Christmas stempelset

Dit houdt in een starterkit door jou samengesteld, inclusief zakelijke benodigheden én het essentials gift pack met een totale waarde van wel € 262,50!!!

carols of christmas, stampin sacha
Wil je meer informatie over hoe je je kunt aanmelden? Klik dan hier. Uiteraard ben ik altijd bereid om je vragen te beantwoorden via de mail of telefonisch (ik bel jou of ik geef je mijn nummer).

Vanaf 1 augustus is er weer een prachtige early release verkrijgbaar, namelijk de Carols of Christmas bundle! Als demonstratrice mag ik deze bundle een maand eerder bestellen, dus houd mijn blog en YouTube kanaal in de gaten voor leuke sneak peeks! Het leuke is dat je je Bonus Coupons natuurlijk ook kunt inleveren voor deze bundle, of je gebruikt je coupons bijvoorbeeld voor je starter kit.

happy crafting xxx sacha

Geen opmerkingen