Stampin' Up! Carols of Christmas Early Release

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Carols of Christmas Early Release

deck the halls

Stampin' Up! komt nogmaals uit met een zogenaamde 'early release' voor de Herfst/Winter Catalogus, deze keer met de Carols of Christmas bundle. Deze bundle komt uit een speciale mega suite! Dit betekent dat er nog veel meer passende producten voor deze suite zullen komen.

peace on earthdeck the halls

De bundle is voor klanten te bestellen vanaf 1 augustus a.s. en voor demo's nu al (vanaf 1 juli). Wanneer je instapt als demonstratrice ontvang je de stempelset helemaal gratis in je starter kit, samen met een essentials gift pack ter waarde van maar liefst € 87,50! Meer informatie hierover kun je hier vinden. Mocht je al wat langer twijfelen om in te stappen, dan is dit je kans. Er zitten geen haken of ogen aan. Mocht je na ontvangst van jouw starter kit besluiten dat je niet door wil gaan als demonstratrice, dan zijn er geen kosten aan verbonden en mag je alles houden. Voor meer info om je aan te melden bij mijn team klik hier.

stampin sacha, peace on earth, cherry cobblerstampin sacha, peace on earth, goud en tranquil tide

De eerste drie kaarten zijn gemaakt door Stampin' Up!, de laatste drie heb ik gemaakt waarvan ik de laatste heb geCASEd. Ik hoop dat jullie mijn kaarten, gemaakt met de nieuwe bundle mooi vinden. Mocht je vragen hebben over de lopende acties van Stampin' Up!, dan mag je altijd contact met me opnemen. Ik help je graag verder.

deck the halls, cherry cobbler en pear pizzazz

Wil je producten bestellen? Dan verzorg ik heel graag jouw bestelling! Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Vragen hierover kun je me altijd stellen via de mail, ik reageer altijd zo snel mogelijk.

happy crafting xxx sacha

Geen opmerkingen