Stampin' Up! Christmas in July, word lid van mijn team!

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Christmas in July, word lid van mijn team!

Wie zegt er dat we in juli niet al een beetje Kerstmis kunnen vieren? Want als je nu besluit in te stappen in mijn team, mag je niet alleen een starter kit uitzoeken ter waarde van € 175,00 voor slechts een bedrag van € 129,00, je krijgt ook nog eens het 'free essentials gift pack' ter waarde van € 87,50 helemaal gratis in jouw starter kit!

Hierin zitten de meest gebruikte basis artikelen die je als hobbyist nodig hebt:

Grid Paper, bescherm je bureau, gebruik als klad papier en als liniaal

Paper Snips, preciezie knippen tot aan de punt

SNAIL Adhesive, permanente dubbelzijdige tape, eenvoudig om na te vullen

Bone Folder, makkelijk om mee te scoren en te vouwen
Clear Block D (2 x!), de meest handige maat clear block
En dat niet alleen, je ontvangt ook nog eens de prachtige stempelset 'Carols of Christmas', die pas in september in de Herfst/Winter Catalogus uitkomt!


Dit is echt een geweldige aanbieding, die nog loopt tot het einde van de maand! Mocht je nog twijfelen, dan is dit het moment om in te stappen. Als demonstratrice hoef je geen workshops te geven, je hebt geen enkele verplichting in die richting. Sterker nog, het grootste deel van de demonstratrices is 'hobby demo' en is dat puur en alleen voor zichzelf, voor de korting van 20% - 25%. En mocht toch blijken dat het om wat voor reden dan ook niet bij je past dan kun je gewoon weer stoppen, je hoeft hier niets voor de te doen, zelfs geen opzegbrief of -mail te sturen. Je zult ook niet gebeld worden, helemaal niets! Ook zijn er geen kosten aan verbonden en je hoeft ook geen spullen terug te sturen.

Ik heb een ontzettend leuk team, waaronder zelfs een demo uit Engeland. In hoeverre je hierbij betrokken wil zijn, is helemaal aan jou. Wij maken ook deel uit van het team van Lea Denton uit Engeland (klik hier voor haar blog). Zoals veel mensen inmiddels wel weten, zijn Lea en ik ontzettend close en zoeken we elkaar ook regelmatig op met onze gezinnen. Lea organiseert elke maand hele gezellige team meetings via Facebook, waaraan je mee mag doen (moet niet, mag).

Mocht je meer informatie willen over het aanmelden, klik dan hier. Je kunt je hier bij mijn team aanmelden. Heb je nog vragen (wat ik me best kan voorstellen), dan kun je altijd contact met me opnemen via de contactpagina. Als je liever wil bellen, dan is dat ook geen enkel probleem. Laat jouw telefoonnummer even achter en ik bel je zo snel mogelijk terug!


Geen opmerkingen