Stampin' Up! Painted Harvest Sneak Peek

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Painted Harvest Sneak Peek

voorkant herfst/winter catalogus 2017

Vanaf 1 september gaat de Herfst/Winter Catalogus van start en het leek me leuk om jullie alvast een sneak peek te laten zien van de Painted Harvest bundle (stempelset met bijbehorende Leaf Punch).


painted harvest bundle, stempelset met punch

Na er even tussenuit te zijn geweest vanwege zeer verdrietige familieomstandigheden en de zomervakantie (die nog bijna 2 weken duurt) wordt het tijd voor mij om mijn ritme weer op te pakken.

zonnebloemen, waterverf afbeeldingeninstructie foto

De Painted Harvest stempelset is prachtig met de waterverf afbeeldingen! En met de Leaf Punch kun je heel gemakkelijk extra dimensie aanbrengen op je projecten (deze heb ik voor dit project niet gebruikt). Nu de herfst er weer aankomt kun je prachtige, warme herfsttinten gebruiken, of als je nog even aan de zomer wil vasthouden, mooie zomerse kleuren.

I am thankful for you

De stempelset is een two-step stempelset. Hiermee heb ik een mooie diepte aan kunnen brengen op mijn kaart. Verder heb ik de ruimtes ingevuld met de eikeltjes van de stempelset, deze heb ik één keer afgestempeld met Early Espresso. Dit geeft een heel leuk effect.

painted harvest kaart met zonnebloemen en eikeltjes

Ik ben heel tevreden over het resultaat! Komende vrijdag heb ik nog een leuk project met deze bundle, dus hou mijn blog en YouTube kanaal in de gaten!

Afmetingen kaart centimeters:

- Very Vanilla basiskaart: 10,5 x 29,0 cm, scoren op 14,5 cm
- Very Vanilla laag: 9,0 x 14,0 cm
- Painted Autumn DSP strook: 2,5 x 14,0 cm

Measurements card inches:

- Very Vanilla card base (top fold): 4-1/4" x 11", score at 5-1/5"
- Very Vanilla layer: 4" x 5-1/4"
- Painted Autumn DSP strip: 1" x 5-1/4"

Wil je producten bestellen? Dan verzorg ik heel graag jouw bestelling! Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Voor vaste klanten heb ik een leuk spaarprogramma! Heb je vragen? Laat het me weten via de mail, ik reageer altijd zo snel mogelijk.

happy crafting xxx sacha

Geen opmerkingen