Stampin' Up! Spotlight Woensdag met de Love Today Planner Kit

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Spotlight Woensdag met de Love Today Planner Kit

stampin sacha, spotlight woensdag, love today planner

Welkom bij mijn 'Spotlight Woensdag' serie! Elke woensdag zal ik jullie een video van Stampin' Up! laten zien waarin een aantal van de prachtige producten van Stampin' Up! in de spotlight zullen staan. Niet alleen krijgen jullie hierdoor een goede indruk van het product zelf, ook zullen leuke ideeën worden getoond die hopelijk voor veel inspiratie zorgen!


love today planner kit, stampin up

Onder de video zal ik steeds een product list plaatsen met producten die ik - en hopelijk jullie ook - erg handig vind, eventueel in combinatie met het product wat in de spotlight staat.


Wil je producten bestellen? Dan verzorg ik heel graag jouw bestelling! Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Voor vaste klanten heb ik een leuk spaarprogramma! Heb je vragen? Laat het me weten via de mail, ik reageer altijd zo snel mogelijk.
Product List
Love Today Planner Kit
€ 45,00
Journaling Pens
€ 6,25

Geen opmerkingen