Stampin' Up! Wood Crate / Painted Harvest Sneak Peek

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Wood Crate / Painted Harvest Sneak Peek

stampin sacha, wood crate/painted harvest

Zoals beloofd laat ik jullie vandaag nog een project zien met de Painted Harvest bundle uit de nieuwe Herfst/Winter Catalogus, die vanaf 1 september van start gaat. Ook heb ik de Wood Words bundle gebruikt om het kratje te maken en de tekst op het kratje en de kaartjes.


painted harvest bundle

Dit is de prachtige Painted Harvest bundle met de waterverf afbeeldingen en de handige Leaf Punch om de blaadjes uit te punchen.

verpakt cadeausetjehouten kratje met kaartje en zonnebloem

Deze keer heb ik in mijn video tutorial gebruik gemaakt van inches, de basiskaartjes zijn 3" x 6" en ik heb ze gescored op 3". Deze maten staan ook op de Stampin' Trimmer, dus dat is lekker gemakkelijk! Ik vond het iets extra's geven om de zonnebloem gedeeltelijk op de stitched cirkel te stempelen.

cadeau setje painted harvest kaartjes met wood crate

De tekst 'hello friend' komt van de Wood Words stempelset. Deze heb ik gedeeltelijk beïnkt (alleen het woord 'hello' of  'friend') wat ook weer een erg leuk effect geeft. In mijn video tutorial kun je zien stap voor stap zien hoe ik deze leuke cadeau set heb gemaakt!

Afmetingen kaartje centimeters:

- Daffodil Delight basiskaart: 7,5 x 15,0 cm, scoren op 7,5 cm
- Wood Textures DSP scalloped vierkant: 7,0 cm
- Whisper White stitched vierkant: 6,7 cm
- Whisper White stiched cirkel: 4,8 cm

Measurements card inches:

- Daffodil Delight card base: 3" x 6", score at 3"
- Wood Textures DSP scalloped square: 2-3/4"
- Whisper White stitched square: 2-5/8"
- Whisper White stitched circle: 1-13/16"

Video tutorial:


Wil je producten bestellen? Dan verzorg ik heel graag jouw bestelling! Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Voor vaste klanten heb ik een leuk spaarprogramma! Heb je vragen? Laat het me weten via de mail, ik reageer altijd zo snel mogelijk.


happy crafting xxx sacha

Geen opmerkingen