Stampin' Up! Birthday Delivery Speciale Enveloppe

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Birthday Delivery Speciale Enveloppe


stampin sacha, birthday delivery speciale enveloppe

Aangezien ik van mijn lieve man Frans Distress Oxide Inkt en Zig Markers heb gekregen, wilde ik deze natuurlijk ook heel graag gebruiken, in combinatie met mijn Stampin' Up! producten. Voor een hele speciale jongeman heb ik mijn eerste gedecoreerde enveloppe gemaakt met de Birthday Delivery stempelset (natuurlijk wel van Stampin' Up!).


mail art met distress oxide inkt en zig markers

Ik wilde dit graag delen, ondanks dat het niet allemaal Stampin' Up! was en ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik, want ik hoop dit vaker te gaan doen. Wil je ook zo'n prachtige enveloppe (met natuurlijk een kaart) ontvangen en vind je het niet erg om je adresgegevens te delen? Dan kun je mij jouw adresgegevens doorgeven via het contactformulier.

verjaardagsenveloppe met bakker en ballonnen

Ter bescherming van het oppervlak van de enveloppe tegen regen etc, heb ik Ranger Distress Micro Glaze gebruikt. Deze wrijf je heel lichtjes in over het papier (natuurlijk wel alles eerst goed laten drogen) en daarna ga je er nog een keer overheen met een droge doek of keukenrol.

De link voor de Distress Micro Glaze staat onder de video op mijn YouTube kanaal. Voor de Distress Oxide Inkt en de Zig Markers adviseer ik je om eens te googelen, want deze zijn op vele plekken te koop en hier en daar zit er wat prijsverschil in.

Afmetingen enveloppe centimeters (met gebruik van de Envelope Punch Board):

- Watercolor Paper: 20,8 x 20,8 cm, eerste scorelijn op 8,7 cm

Measurements envelope inches (with use of the Envelope Punch Board):

- Watercolor Paper: 8" x 8", first scoreline on 3-1/2"

Video tutorial:


Wil je producten bestellen? Dan verzorg ik heel graag jouw bestelling! Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Voor vaste klanten heb ik een leuk spaarprogramma! Heb je vragen? Laat het me weten via de mail, ik reageer altijd zo snel mogelijk.

happy crafting xxx sachaProduct List
Big Shot
€ 120,00
Big Shot Magnetic Platform
€ 49,00
Heat Tool - Eu Plug
€ 36,00
Stampin' Trimmer
€ 36,00
Envelope Punch Board
€ 23,00
Paper Snips Scissors
€ 12,00
Bone Folder
€ 8,50
Birthday Delivery Photopolymer Stamp Set
€ 33,00
Watercolor Paper
€ 6,25
Basic Black Archival Stampin’ Pad
€ 8,50
White Stampin Chalk Marker
€ 4,00
Tear & Tape Adhesive
€ 8,50

Geen opmerkingen