Stampin' Up! Spotlight Woensdag met de Christmas Quilt Bundle

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Spotlight Woensdag met de Christmas Quilt Bundle

christmas quilt kaarten

Welkom bij mijn 'Spotlight Woensdag' serie! Elke woensdag zal ik jullie een video van Stampin' Up! laten zien waarin een aantal van de prachtige producten van Stampin' Up! in de spotlight zullen staan. Niet alleen krijgen jullie hierdoor een goede indruk van het product zelf, ook zullen leuke ideeën worden getoond die hopelijk voor veel inspiratie zorgen!

quilted christmas suitequilt builder framelits

Onder de video zal ik steeds een product list plaatsen van het product wat in de spotlight staat, eventueel aanvullend met andere producten die ik daarbij handig vind, of producten uit een complete suite.


Wil je producten bestellen? Dan verzorg ik heel graag jouw bestelling! Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Voor vaste klanten heb ik een leuk spaarprogramma! Heb je vragen? Laat het me weten via de mail, ik reageer altijd zo snel mogelijk.

happy crafting xxx sachaProduct List
Christmas Quilt Photopolymer Bundle
€ 54,75
Christmas Quilt Photopolymer Stamp Set
€ 25,00
Quilt Builder Framelits Dies
€ 36,00
Quilted Christmas 6" X 6" (15.2 X 15.2 Cm) Designer Series Paper
€ 11,00
Quilted Christmas A4 Cardstock Pack
€ 9,75
Quilt Top Textured Impressions Embossing Folder
€ 10,50
Quilted Christmas 1/4" (6.4 Mm) Ribbon
€ 8,50
Stitched Felt Embellishments
€ 11,00

Geen opmerkingen