Stampin' Up! Graceful Garden / Stampin' Blends

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Graceful Garden / Stampin' Blends

stampin' sacha, graceful garden, stampin' blends

Omdat steeds meer volwassenen zich bezig gaan houden met kleuren, heeft Stampin' Up! ook steeds meer stempelsets in de collectie die hiervoor geschikt zijn. Zo ook de Graceful Garden stempelset. Ik heb de prachtige grote roos meerdere malen gestempeld en uitgesneden met het op één na grootste ovaal van de Layering Ovals Framelits en ingekleurd met de nieuwe Stampin' Blends.

Ik werk graag met drie kleuren, dat ben ik gewend vanuit het werken met mijn Spectrum Noirs. Maar zeker wanneer je een beginner bent kun je ook perfect met de donkere en lichte tint aan de slag! Dit maakt het creëren van schaduwen een stuk gemakkelijker en zo kun je lekker relaxed kleuren. En dat is natuurlijk ook de bedoeling.

rode roos met 'for you' als tekstmannelijke note card met night of navy roos

De eerste roos heb ik gekleurd met Cherry Cobbler (beide tinten) en de lichtste tint Calypso Coral als derde kleur, de tweede roos met Night of Navy (beide tinten) en de lichtste tint Crumb Cake als derde kleur. De blaadjes heb ik bij alle kaarten met de twee tinten Old Olive gekleurd.

daffodil delight note card met bloememboss resist kaart

De derde roos heb ik gekleurd met beide tinten Calypso Coral en de lichtste tint Daffodyl Delight en de vierde roos met beide tinten Rich Razzleberry en lichtste tint Pink Pirouette als derde kleur.

ovaal met bloem en scalloped ovaal erachterbinnenkant kaart met kleine roos

De vijfde en laatste roos heb ik gekleurd met beide tinten Bermuda Bay en de lichtste tint Pool Party. In de binnenkant van de kaart heb ik de kleine roos gestempeld. Ook de enveloppe heb ik extra versierd met een takje met blaadjes. Zo is het geheel compleet!

graceful garden note card met bermuda bay roos

Voor de voorkant van de kaart heb ik gebruik gemaakt van de Emboss Resist Technique. Dat wil zeggen dat ik de afbeelding heb gestempeld met Clear Stampin' Emboss Powder en daarna met een Sponge Dauber en de derde kleur die ik voor de roos heb gebruikt hier lichtjes overheen ben gegaan om dit effect te krijgen. Wil je stap voor stap zien hoe ik de kaart heb gemaakt? Bekijk dan hieronder mijn video tutorial.

note cards in alle kleuren

Met deze prachtige note cards en enveloppen kun je een mooie cadeaudoos maken! Dat laat ik je de volgende keer zien. Ik ben in ieder geval zeer tevreden met het eindresultaat.

opbergsysteem voor alcohol markers

Zoals beloofd in mijn video tutorial zou ik nog een link plaatsen voor een perfect opbergsysteem voor de Stampin' Blends. Ik gebruik namelijk hetzelfde systeem dat ik voor mijn Spectrum Noir Alcohol Markers. Ik heb mijn systeem hier gekocht (paars is inmiddels uitverkocht).

Mocht je de gehele collectie Stampin' Blends via mij willen aanschaffen, dan krijg je van mij de Bronze en Ivory marker geheel gratis! Kijk hier voor meer informatie.

Video tutorial:


Wil je producten bestellen? Dan verzorg ik heel graag jouw bestelling! Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: bij bestellingen vanaf € 40,00 kom je in aanmerking voor leuke extra's! Heb je vragen? Laat het me weten via de mail, ik reageer altijd zo snel mogelijk.

happy crafting! sacha
Product List
Big Shot
€ 120,00
Big Shot Magnetic Platform
€ 49,00
Bone Folder
€ 8,50
Paper Snips Scissors
€ 12,00
Layering Ovals Framelits Dies
€ 42,00
Graceful Garden Clear-Mount Stamp Set
€ 23,00
Whisper White Note Cards & Envelopes
€ 7,50
Whisper White A4 Card Stock
€ 11,00
Old Olive A4 Card Stock
€ 9,75
Stampin' Blends Markers Collection
€ 148,50
Clear Wink Of Stella Glitter Brush
€ 9,50
White Perfect Accents
€ 6,25
Liquid Multipurpose Glue
€ 5,00

Geen opmerkingen