Stampin' Up! Pick a Pumpkin Treat Box

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Pick a Pumpkin Treat Box

stampin sacha, pick a pumpkin treat box

Ik was van de week bij de Lidl en zag deze chocolade pompoenen. Ik ben helemaal gek van pompoenen, dus heb ik deze en de chocolade eikeltjes meegenomen om een leuke traktatie te maken met de Pick a Pumpkin bundle en het Spooky Night Designer Series Paper.


sleeve gemaakt met het spooky night designer paper

Ik heb een Clear Tiny Treat Box gebruikt als basis. Hierin gingen best veel chocolaatjes. Ik heb een strook designer papier van 5,0 cm (2") uitgesneden over de gehele lengte van het papier (dus 30,5 cm ofwel 12"). Hiervan heb ik een vierkantje afgesneden zodat ik de achterkant (de zwart met witte polkadots) op de bodem van het doosje kon leggen. Ik had nog genoeg van de strook over om deze om het doosje heen te vouwen en zo de sleeve te maken.

pompoenen uitgesneden met de patterned pumpkins thinlits

De zoom zit aan de onderkant van het doosje, zodat je deze niet ziet. Met de Patterned Pumpkins Thinlits heb ik een gouden en champagnekleurige pompoen uitgesneden. De kleinste pompoen heb ik het uit designer papier uitgesneden. Met de Teeny Tiny Sentiments stempelset heb ik de tekst 'Sweet Treats' erop gestempeld. Met Basic Black Solid Baker's Twine heb ik een strik gemaakt om het geheel af te werken. De sleeve kun je er zo af schuiven, zodat alles mooi heel blijft!

Wil je producten bestellen? Dan verzorg ik heel graag jouw bestelling! Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: bij bestellingen vanaf € 40,00 kom je in aanmerking voor leuke extra's! Heb je vragen? Laat het me weten via de mail, ik reageer altijd zo snel mogelijk.

happy crafting! sacha
Product List
Big Shot
€ 120,00
Big Shot Magnetic Platform
€ 49,00
Stampin' Trimmer
€ 36,00
Paper Snips Scissors
€ 12,00
Paper-Piercing Tool
€ 5,00
Bone Folder
€ 8,50
Pick A Pumpkin Clear-Mount Bundle
€ 46,75
Teeny Tiny Sentiments Clear-Mount Stamp Set
€ 36,00
Clear Tiny Treat Boxes
€ 9,25
Spooky Night Designer Series Paper
€ 13,50
Gold Foil Sheets
€ 5,00
Champagne Foil Sheets
€ 5,00
Tuxedo Black Memento Ink Pad
€ 7,50
Basic Black Solid Baker's Twine
€ 3,75
Fast Fuse Adhesive
€ 12,00

2 opmerkingen