Stampin' Up! Stampin' Blends Alcohol Markers

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Stampin' Blends Alcohol Markers


stampin sacha, stampin blends alcohol markers

Misschien heb je het al gehoord... De Stampin' Blends Alcohol Markers komen eraan! Vanaf 1 november a.s. zijn ze voor iedereen verkrijgbaar en ze zijn ge-wel-dig! Wij als demonstratrices hebben ze al even mogen uitproberen en ik ben er razend enthousiast over.


color me happy card kit, oh hello kaartthank you kaart

Stampin' Up! brengt ook nog eens een hele leuke card kit uit, namelijk de Color Me Happy Card Kit, waarvan je hierboven drie van de vier kaarten ziet die ik met de kit heb gemaakt. Om heel eerlijk te zijn bestel ik niet snel card kits, maar deze vond ik té leuk. De Color Me Happy stempelset is niet inbegrepen, maar koop je de card kit én stempelset samen, krijg je 10% korting op de stempelset.

thank you ingekleurd met stampin blends markers

De collectie markers bestaat uit 12 exclusieve kleuren, met elk een donkere en een lichte kleur (dus eigenlijk 26 kleuren). Dan is er nog de Color Lifter en de Bronze en Ivory Marker.

In deze flyer kun je alle info vinden over de Stampin' Blends:celebrate kaart met lampionnen

Wanneer je via mij de gehele collectie markers aanschaft, bestaande uit de 12 kleuren (donker en licht) met de Color Lifter, krijg je van mij de Bronze en de Ivory marker cadeau! En dat niet alleen, ik betaal ook nog eens de verzendkosten voor je als je in Nederland woont! Is dat geen leuke deal? * Je kunt je hier opgeven.

* met deze persoonlijke actie vervalt de stempel op de spaarkaart en de gratis card kit(s)


featherly friends note card

Stampin' Up! heeft inmiddels diverse stempelsets waarmee je de Stampin' Blends kunt gebruiken. Bovenstaande Note Card heb ik gemaakt met de Featherly Friends (hostess) stempelset, maar er zijn nog veel meer leuke stempelsets!

Stampin' Up viert de introductie van Stampin' Blends met een winactie!

Eén gelukkige winnaar wereldwijd ontvangt de complete Stampin' Blends Marker Collectie ter waarde van € 148,50 en 100 andere winnaars krijgen als tweede prijs een Stampin' Blends Combo Pack in één van de 13 kleuren ter waarde van € 11,00!

DOE MEE: like, deel, of geef commentaar op de post op Facebook . Je kunt maar één keer deelnemen. Deze winactie eindigt op 31 oktober 2017. De winnaars worden uiterlijk 7 november gekozen en op Facebook bekend gemaakt. Lees de officiële spelregels hier: http://bit.ly/2yur56O

Veel succes!

In onderstaande video laat ik de Stampin' Blends zien en laat ik je zien hoe ik het Thank You kaartje maak uit de Color Me Happy Card Kit. Heb je vragen, dan laat het me gerust weten!


Wil je producten bestellen? Dan verzorg ik heel graag jouw bestelling! Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: bij bestellingen vanaf € 40,00 kom je in aanmerking voor leuke extra's! Heb je vragen? Laat het me weten via de mail, ik reageer altijd zo snel mogelijk.

happy crafting! sacha

Geen opmerkingen