-->

Stampin' Up! Remarkable You condoleance kaart

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Remarkable You condoleance kaart

stampin sacha, remarkable you, condoleance kaart

Eén van de dingen waar ik (helaas) regelmatig tegenaan loop is de vraag naar condoleance kaarten. Het is niet het leukste blogbericht om over te schrijven, maar toch wilde ik het graag een keer doen, om jullie te laten zien dat je ook hele mooie, respectvolle condoleance kaarten kunt maken die niet altijd donker en grijs hoeven te zijn.


aronskelk

Voor deze kaart heb ik de Kuretake Gansai Tambi Watercolour Paints gebruikt. Deze heb ik hier gekocht, maar ik denk dat ze in Nederland ook wel verkrijgbaar zullen zijn. Je kunt ook de Stampin' Up! ink pads gebruiken, de kleuren zijn nagenoeg hetzelfde (ik zal de kleuren in de product list hieronder zetten). Ik heb het plaatje gestempeld met Versafine Onyx Black omdat deze inkt langer nat blijft en ik heb deze geëmbossed met Clear Stampin' Emboss Powder.

condoleance kaart met watercolor

Ik heb Watercolor Paper gebruikt, omdat gewoon Whisper White Cardstock niet geschikt is voor deze techniek. Je zou ook Shimmery White Cardstock kunnen gebruiken, maar mijn voorkeur gaat hier uit naar het Watercolor Paper. Voor de tekst heb ik de Flourishing Phrases stempelset gebruikt.

condoleance kaart met zachte uitstraling

Om de kaart af te werken heb ik 3/8" Soft Sky Classic Weave Ribbon gebruikt en heb ik met Nuvo Drops wat kleine druppeltjes aangebracht. De kaart heeft een mooie, zachte uitstraling gekregen en is daardoor erg geschikt als condoleance kaart.

Afmetingen kaart centimeters:

- Crumb Cake basiskaart: 10,5 x 29,0 cm, scoren op 14,5 cm
- Watercolor Paper laag: 10,0 x 14,0 cm
- Whisper White inlegvel: 10,0 x 14,0 cm

Measurements card inches:

- Crumb Cake card base: 4-1/4" x 11", score at 5-1/2"
- Watercolor Paper layer: 4" x 5-1/4"
- Whisper White insert: 4" x 5-1/4"


Wil je producten bestellen? Dan verzorg ik heel graag jouw bestelling! Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: bij bestellingen vanaf € 40,00 kom je in aanmerking voor leuke extra's! Heb je vragen? Laat het me weten via de mail, ik reageer altijd zo snel mogelijk.

happy crafting! sacha
Product List
Heat Tool - Eu Plug
€ 36,00
Stampin' Trimmer
€ 36,00
Paper Snips Scissors
€ 12,00
Bone Folder
€ 8,50
Paper-Piercing Tool
€ 5,00
Remarkable You Clear-Mount Stamp Set
€ 31,00
Flourishing Phrases Clear-Mount Stamp Set
€ 45,00
Watercolor Paper
€ 6,25
Whisper White A4 Card Stock
€ 11,00
Crumb Cake A4 Card Stock
€ 9,75
Embossing Buddy
€ 7,50
Clear Stampin' Emboss Powder
€ 6,25
Soft Sky Classic Stampin' Pad
€ 8,00
Daffodil Delight Classic Stampin' Pad
€ 8,00
Pear Pizzazz Classic Stampin' Pad
€ 8,00
Gold Wink Of Stella Glitter Brush
141898
€ 9,50
Soft Sky 3/8" Classic Weave Ribbon
€ 8,50
Liquid Multipurpose Glue
€ 5,00

2 opmerkingen

  1. What a beautiful sympathy card, these are the hardest cards to make. You, Sasha have got the tone of the card absolutely bang on - well done. :O)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thank you so much Lorraine! They are didficult to make, but for me it's an extra challenge to create a beautiful but respectful card. xx

      Verwijderen