Stampin' Up! Spotlight Woensdag met de Stamparatus

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Spotlight Woensdag met de Stamparatus

fall in love with the stamparatus

Welkom bij mijn 'Spotlight Woensdag' serie! Elke woensdag zal ik jullie een video van Stampin' Up! laten zien waarin een aantal van de prachtige producten van Stampin' Up! in de spotlight zullen staan. Niet alleen krijgen jullie hierdoor een goede indruk van het product zelf, ook zullen leuke ideeën worden getoond die hopelijk voor veel inspiratie zorgen!

stamparatus

Deze woensdag heb ik een speciale Spotlight Woensdag met de Stamparatus, die vanaf morgen 22.00 uur kan worden gepre-ordered! De Stamparatus is een handige stamping tool, maar niet zoals de meeste die op de markt verkrijgbaar zijn. Deze stamping tool gaat namelijk veel verder! Dat laat de video hieronder wel zien.


Ben je ook enthousiast geworden en wil je graag een pre-order plaatsen? Laat dit mij dan zo snel mogelijk weten, zodat ik ervoor kan zorgen dat ik een Stamparatus voor je kan reserveren, want op is op! De Stamparatus kost € 59,00. Dit is het reserveringsschema:

RESERVATION WINDOWSAVAILABLE TO SHIP
16–30 November 2017Approx. 1 February 2018
5–30 December 2017Approx. 19 March 2018
15–30 January 2018Approx. 15 April 2018

Reserveer je bijvoorbeeld tussen 16 en 30 november (zolang de voorraad strekt), dan wordt de Stamparatus in februari geleverd (exacte datum is niet bekend). Maximaal 1 Stamparatus per 'reservation window' per klant. Heb je vragen? Dan neem gerust contact met me op.


word lid van mijn team

Wil je producten bestellen? Dan verzorg ik heel graag jouw bestelling! Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Voor vaste klanten heb ik een leuk spaarprogramma! Heb je vragen? Laat het me weten via de mail, ik reageer altijd zo snel mogelijk.

Geen opmerkingen