-->

Stampin' Up! Eindejaars Sale!

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Eindejaars Sale!

year-end sales event stampin up

Tot 3 januari is er een eindejaars sale bij Stampin' Up! met leuke kortingen op geselecteerde producten en producten die uit de collectie gaan. Wil je profiteren van deze kortingen, wees er dan snel bij, want op is op en het gaat meestal erg snel! Klik op de foto om naar het PDF te gaan van alle artikelen die meedoen aan deze sale!


Vanaf 3 januari gaat de nieuwe Occasions Catalogus van start en begint ook meteen Sale-A-Bration tot en met eind maart, waarbij je voor elke € 60,00 die je aan producten koopt een gratis product uit de Sale-A-Bration Catalogus mag uitzoeken, of voor € 120,00 een speciaal product voor het eerst dit jaar. Er is geen limiet!

Kun je niet wachten tot de nieuwe catalogus van start gaat? Stap dan nu in mijn team en je mag jouw eigen starterkit samenstellen met producten uit de Jaarcatalogus, maar óók de nieuwe Occasions Catalogus! Klik hier voor informatie wanneer je demonstratrice wil worden, maar als je wilt bel ik je ook graag even terug als je je telefoonnummer achterlaat.

happy crafting xxx sacha


2 opmerkingen

 1. Thank you for the information Sacha, you keep us all well in the loop. I love to hear from you and watch your video tutorials.

  :O)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. You're very welcome Lorraine! It makes me happy to know that you love to watch my video's! Thank you! xx

   Verwijderen