-->

Stampin' Up! Spotlight Woendsdag met de Love Today Planner Kit

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Spotlight Woensdag met de Watercolor Christmas Project Kit


Welkom bij mijn 'Spotlight Woensdag' serie! Elke woensdag zal ik jullie een video van Stampin' Up! laten zien waarin een aantal van de prachtige producten van Stampin' Up! in de spotlight zullen staan. Niet alleen krijgen jullie hierdoor een goede indruk van het product zelf, ook zullen leuke ideeën worden getoond die hopelijk voor veel inspiratie zorgen!


Onder de video zal ik steeds een product list plaatsen van het product wat in de spotlight staat, eventueel aanvullend met andere producten die ik daarbij handig vind.
Wil je producten bestellen? Dan verzorg ik heel graag jouw bestelling! Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Voor vaste klanten heb ik een leuk spaarprogramma! Heb je vragen? Laat het me weten via de mail, ik reageer altijd zo snel mogelijk.

Product List
Love Today Planner Kit
€ 45,00

2 opmerkingen

  1. What a great product, if I was still a Head Teacher Sacha this would have been so useful to me. Never mind I enjoyed finding out about it anyway. Thank you Sacha. :O)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thank you very much Lorraine! I use mine not only as a planner but as a diary as well to remember small things and some photo's. Have a great weekend! xx

      Verwijderen