Stampin' Up! Heartfelt Blooms

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Heartfelt Blooms


stampin sacha, heartfelt blooms, 3 kaarten

De Heartfelt Blooms is een prachtige stempelset uit de Sale-A-Bration Brochure, die je gratis mag uitzoeken bij een bestelling vanaf € 60,00. Deze stempelset is gemaakt met een nieuwe techniek, gepatenteerd door Stampin' Up!, namelijk met de "distinctive" (kenmerkende) stijl, die de inkt bij verschillende opaciteiten (donkere lagen) neerzet, waardoor het uiteindelijke beeld meer diepte krijgt. De stempel lijkt heel oppervlakkig, maar als je gaat stempelen... wow!


sending heartfelt thoughtsgrote bloemen in paars

Ik wil vandaag drie geheel verschillende kaarten laten zien met deze ene stempelset. De eerste heb ik gestempeld met Fresh Fig inkt. De bloem in het midden heb ik extra gestempeld, uitgeknipt en met Stampin' Dimensionals opgeplakt om de kaart wat extra diepte te geven. De tekst heb ik gestempeld met Memento en rondom uitgeknipt met een schuine rand. Met een strookje Basic Black Cardstock dat ik over had van het snijden van de basiskaart heb ik een bannertje gemaakt.

thank yougrote bloemen met wit ovaal en strik

De tweede kaart heb ik gestempeld met Berry Burst. Ik heb een Whisper White basiskaart gekozen met daarop een Silver Foil laag en dan de gestempelde laag. Ik heb het grootste ovaal uitgesneden van de Stitched Shapes Framelits en heb hierop een gedeelte van de bloem nogmaals gestempeld, maar ik heb de Berry Burst eerst één keer afgestempeld. Het zilver heb ik terug laten komen door middel van de Silver Metallic-Edge Ribbon en de Rhinestones.

celebrate yousjieke kaart  met tweekleurige bloem

De laatste kaart is denk ik mijn favoriete kaart. De basiskaart is Very Vanilla met daarop een laag Crumb Cake waarop ik de bloem weer meerdere malen heb gestempeld. Hierop heb ik een kleinere laag Very Vanilla geplakt (1,5 cm kleiner rondom dan de Crumb Cake laag). De bloem heb ik één keer in Berry Burst en één keer in Tranquil Tide gestempeld en uitgeknipt, zodat er een verschil in kleur is in de bloem zelf en de grote blaadjes. In het centrum van de bovenliggende bloem heb ik een Gold Faceted Gem geplakt. Met de Celebrate You Thinlits uit de Sale-A-Bration Catalogus (gratis bij een bestelling van € 120,00) heb ik het woord 'celebrate' in Gold Foil uitgesneden en 'you' vier maal in Berry Burst zodat dit laatste woord wat extra hoogte krijgt.

De kaarten hebben allemaal standaard afmetingen.

join my team, word lid van mijn team

Wil je producten bestellen? Dan verzorg ik heel graag jouw bestelling! Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Heb je vragen? Laat het me weten via de mail, ik reageer altijd zo snel mogelijk.


happy crafting! sacha
Product List
Big Shot
€ 120,00
Big Shot Magnetic Platform
€ 49,00
Stampin' Trimmer
€ 36,00
Paper-Piercing Tool
€ 5,00
Paper Snips Scissors
€ 12,00
Bone Folder
€ 8,50
Stitched Shapes Framelits Dies
€ 36,00
Celebrate You Thinlit Dies
€ 0,00
Heartfelt Blooms Clear-Mount Stamp Set
€ 0,00
Gold Foil Sheets
€ 5,00
Silver Foil Sheets
€ 5,00
Basic Black A4 Card Stock
€ 9,75
Crumb Cake A4 Card Stock
€ 9,75
Very Vanilla A4 Card Stock
€ 11,00
Whisper White A4 Card Stock
€ 11,00
Berry Burst A4 Cardstock
€ 9,75
Tuxedo Black Memento Ink Pad
€ 7,50
Crumb Cake Classic Stampin' Pad
€ 8,00
Fresh Fig Classic Stampin' Pad
€ 8,00
Berry Burst Classic Stampin' Pad
€ 8,00
Tranquil Tide Classic Stampin' Pad
€ 8,00
Silver 3/8" Metallic-Edge Ribbon
€ 8,50
Linen Thread
€ 5,50
Metallic Enamel Shapes
€ 8,50
Rhinestone Basic Jewels
€ 6,25
Clear Wink Of Stella Glitter Brush
€ 9,50
Liquid Multipurpose Glue
€ 5,00
Stampin' Dimensionals
€ 5,00
Glue Dots
€ 6,50

2 opmerkingen