Stampin' Up! In the Trees/Brusho Crystal Colours

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Flying Home BedankkaartDe In the Trees stempelset is een schattige stempelset met mooie teksten en veel mogelijkheden. De boom is het prachtige middelpunt waar je je scène omheen bouwt, wat erg leuk is om te doen! De bomen riepen "Brusho Crystal Colours" wat mij betreft!De bomen heb ik gestempeld met Versafine zwarte inkt (omdat deze wat langer nat blijft) zodat ik kon heat embossen met Clear Stampin' Emboss Powder. Ik heb eerst de middelste boom gedaan, daarna heb ik deze gestempeld op Masking Paper en heb ik de twee andere bomen op dezelfde wijze gestempeld en geëmbossed.


Hierna heb ik met de Brusho kleuren Brilliant Red, Gamboge en Yellow wat poeder op de blaadjes van de bomen gestrooid en voorzichtig met water bespoten omdat ik het zoveel mogelijk binnen de grenzen van de bomen wilde behouden. Het gras en de lucht heb ik aangebracht door de kleuren Moss Green en Prussion Blue vooraf met water te mengen en met een penseel aan te brengen. De boomstronk en de eekhoorns heb ik gekleurd met Stampin' Blends.


Misschien is het je opgevallen dat de eekhoorns in spiegelbeeld zijn gestempeld? Dit heb ik gedaan met een speciaal hiervoor bestemde Mirror Image Clear Stamp van My Favorite Things. Dit werkt super, maar ik heb de lijnen na het inkleuren wel even overgetrokken met een heldere, zwarte pen.

Deze week heb ik helaas geen video tutorials voor jullie, omdat ik druk bezig ben geweest met onder andere Kylie's International Blog Highlight Januari 2018 (als je wil kun je nog stemmen voor mijn project 💗) en met de Crafty Cupcakes Blog Hop én dan ben ik vandaag ook nog eens jarig, hiep hiep hoera! 🙋 Volgende week ben ik weer als vanouds terug met mijn video tutorials op vrijdag en op zondag.

Afmetingen kaart centimeters:

- Crushed Curry basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- Watercolor Paper laag: 14,0 x 10,0 cm
- Whisper White inlegvel: 14,0 x 10,0 cm

Measurements card inches:

- Crushed Curry card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- Watercolor Paper layer: 5-1/4" x 4"
- Whisper White insert: 5-1/4" x 4"

join my team, word lid van mijn team

Wil je producten bestellen? Dan verzorg ik heel graag jouw bestelling! Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Heb je vragen? Laat het me weten via de mail, ik reageer altijd zo snel mogelijk.


happy crafting! sacha
Product List
Stampin' Trimmer
€ 36,00
Heat Tool - Eu Plug
€ 36,00
Stampin' Pierce Mat
€ 6,00
Paper-Piercing Tool
€ 5,00
Paper Snips Scissors
€ 12,00
Bone Folder
€ 8,50
In The Trees Photopolymer Stamp Set
€ 19,00
Card Stock A4 Crushed Curry
€ 9,75
Whisper White A4 Card Stock
€ 11,00
Watercolor Paper
€ 6,25
Embossing Buddy
€ 7,50
Tuxedo Black Memento Ink Pad
€ 7,50
Clear Stampin' Emboss Powder
€ 6,25
Brusho Crystal Colour
€ 36,00
Stampin' Spritzer
€ 3,50
Aqua Painters
€ 21,00
Crumb Cake Light Stampin' Blends Marker
€ 5,50
Crumb Cake Dark Stampin' Blends Marker
€ 5,50
Calypso Coral Light Stampin' Blends Marker
€ 5,50
Bronze Stampin' Blends Marker
€ 5,50
Tranquil Tide Classic Stampin' Pad
€ 8,00
Pool Party Solid Baker’S Twine
€ 3,75
Liquid Multipurpose Glue
€ 5,00
Stampin' Dimensionals
€ 5,00
Mini Stampin' Dimensionals
€ 5,00

2 opmerkingen

 1. Hi Sacha,

  I love this design and how you have managed to keep the Brushos within the tree outline. What MFT product did you use to mirror image the squirrel because I cannot see in your list of materials used? :o)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks so much Lorraine! The MFT product is linked in the text. xx

   Verwijderen