Stampin' Up! Stampin' Blends Alcohol Marker Club

Stampin' Up! Demonstratrice Stampin' Sacha - Stampin' Blends Alcohol Marker Club

stampin blends alcohol markers

Vanaf februari 2018 start ik met mijn Stampin' Blends club! Dit betekent dat je vanaf februari tot en met mei elke maand 3 combo packs ontvangt.*  Je ontvangt bij je eerste pakketje extra de Tuxedo Black Memento Pad, zodat je meteen aan de slag kunt en de laatste maand ook nog de Ivory Marker. Aan het einde van de periode heb je dan de gehele collectie Stampin' Blends compleet!


Als blijk van waardering dat je meedoet aan de Stampin' Blends Club ontvang je bij je laatste pakketje de Bronze Marker gratis! Maar alleen wanneer je alle maanden hebt meegedaan. De kosten per maand zijn € 45,75 inclusief verzending en alle materialen. Indien je de Memento Tuxedo Black Pad al hebt, komen de kosten op € 43,75 per maand.Verzending geschiedt uiterlijk elke 15e van de maand. Inschrijving/betaling graag binnen uiterlijk 30 januari a.s. in verband met de bestelling van de materialen.

Gebruik voor het kleuren met de Stampin' Blends Alcohol Markers het Whisper White Cardstock (item nr. 106549) of het Thick Whisper White Cardstock (item nr. 140490) van Stampin' Up! voor het beste resultaat.

* De Stampin' Blends Alcohol Markers en de Tuxedo Black Memento Pad bestel ik vanuit Stampin' Up!, de materialen voor de card kit ontvang je van mij persoonlijk.


Dit is slechts een voorbeeldfoto vanuit Stampin' Up!

Maand 1: februari 2018


 • 2 Combo Packs: Bermuda Bay + Calypso Coral
 • 1 Color Lifter
 • Tuxedo Black Memento Pad (indien deze in jouw pakket zit)
 • 2 card kits met alle benodigde materialen (cardstock, designer series paper en embellishments, excl. lijm) + een exclusieve video tutorial

Maand 2: maart 2018

 • 3 Combo Packs: Cherry Cobbler + Crumb Cake + Daffodil Delight
 • 2 card kits met alle benodigde materialen (cardstock, designer series paper en embellishments, excl. lijm) + een exclusieve video tutorial

Maand 3: april 2018

 • 3 Combo Packs: Night of Navy + Old Olive + Pink Pirouette + Pool Party
 • 2 card kits met alle benodigde materialen (cardstock, designer series paper en embellishments, excl. lijm) + een exclusieve video tutorial

Maand 4: mei 2018

 • 3 Combo Pack: Pumpkin Pie + Rich Razzleberry + Smoky Slate + Ivory
 • 2 card kits met alle benodigde materialen (cardstock, designer series paper en embellishments, excl. lijm) + een exclusieve video tutorial
 • gratis Bronze marker! 

Let op: vanuit het reglement van Stampin' Up! is het demonstratrices niet toegestaan de card kits te stempelen. Vanwege Sale-A-Bration tot en met 31 maart 2018 is het wellicht een tip om je order te verhogen tot € 60,00 met bijvoorbeeld een stempelset die geschikt is voor inkleuren met de Stampin' Blends. Heb je namelijk gedurende Sale-A-Bration een bestelling vanaf € 60,00 dan ontvang je namelijk van Stampin' Up! een gratis product uit de Sale-A-Bration Catalogus!

Dit is slechts een voorbeeldfoto van Stampin' Up!

Wil je meedoen aan deze Stampin' Blends Club? Geef je dan zo snel mogelijk op via de mail! Je mag ook nog instappen in maart, maar dan vraag ik je wel twee maanden tegelijk te voldoen (welke twee pakketten je dan natuurlijk ook tegelijk ontvangt), omdat in juni de nieuwe catalogus uitkomt en de prijzen kunnen wijzigen.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op! Ik zou het erg leuk vinden als je meedoet!

happy crafting! sacha

Geen opmerkingen