Stampin' Up! Magical Day Eenhoorn Shirt

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Magical Day Eenhoorn Shirt


iron-on eenhoorn

Onze dochter Nadia is gek van eenhoorns. Nu heb ik sinds Kerstmis een Cricut Explore Air 2 (gekocht in Engeland omdat ze in Nederland niet verkrijgbaar waren op dat moment) waarmee ik ook afbeeldingen kan scannen en uploaden, dus heb ik de eenhoorn van de Magical Day stempelset gestempeld, gescand en geupload om vervolgens uit te snijden op glitter iron-on. Hiermee heb ik een prachtig shirt gemaakt voor Nadia: een one of a kind!!!


i eat glitter for breakfastshit met eenhoorn en grappige tekst

Ik was vergeten om de eenhoorn in spiegelbeeld uit te snijden, maar gelukkig maakte dat in dit geval niet uit. Ik heb de eenhoorn in zwart en in roze glitter uitgesneden, zodat ik de manen kon opvullen met roze. Natuurlijk moest er nog een passende tekst onder: "I eat glitter for breakfast". Prachtig toch?! De kleine hartjes komen van de Cookie Cutter Builder Punch.

nadia met stampin up magical day shirt

Nadia mocht pas kijken toen haar shirt helemaal af was en ze was helemaal happy! Wat een geweldige manier om mijn Stampin' Up! collectie te gebruiken voor nóg meer doeleinden dan alleen papieren projecten!

In verband met de carnavalsvakantie ben ik deze week wat minder online en wat meer van mijn gezin aan het genieten. Tot snel! 💓

join my team, word lid van mijn team

Wil je producten bestellen? Dan verzorg ik heel graag jouw bestelling! Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Heb je vragen? Laat het me weten via de mail, ik reageer altijd zo snel mogelijk.


happy crafting! sacha


2 opmerkingen

  1. Sacha what a wonderful thing you have managed to do for your daughter. She obviously loves it from her smile in the photo. If you are not careful you will end up with a line of little girls queuing up outside your house waiting for you to make Have fun with your family this week. Love what you do but everyone needs a break now and then.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Lorraine, thank you so much! Yes, she loves her new and unique shirt and I think it won't be the last one I'm creating for her! I've got a few blog posts and a video already uploaded for this week, so you won't miss too much, ha ha. Talk to you soon! xx

      Verwijderen