Stampin' Up! Spotlight Woensdag met de Fruit Basket Bundle

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Spotlight Woensdag met de Fruit Basket Bundle


Welkom bij mijn 'Spotlight Woensdag' serie! Elke woensdag zal ik jullie een video van Stampin' Up! laten zien waarin een aantal van de prachtige producten van Stampin' Up! in de spotlight zullen staan. Niet alleen krijgen jullie hierdoor een goede indruk van het product zelf, ook zullen leuke ideeën worden getoond die hopelijk voor veel inspiratie zorgen!


Met de Fruit Basket stempelset en de Itty Bitty Fruit Punch Pack van Stampin' Up! maak je simpelweg de schattigste creaties! Plus, wanneer je deze in een bundle koopt bespaar je nog eens 10%! Deze producten zijn alleen verkrijgbaar zolang de Lente/Zomer Catalogus loopt!


Onder de video zal ik steeds een product lijst plaatsen van het product wat in de spotlight staat, eventueel aanvullend met andere producten die ik daarbij handig vind.


Wil je producten bestellen? Dan verzorg ik heel graag jouw bestelling! Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Heb je vragen? Laat het me weten via de mail, ik reageer altijd zo snel mogelijk.

Product List
Fruit Basket Photopolymer Bundle
€ 42,25
Fruit Basket Photopolymer Stamp Set
€ 19,00
Itty Bitty Fruit Punch Pack
€ 28,00
Tutti-Frutti 6" X 6" (15.2 X 15.2 Cm) Designer Series Paper
€ 12,25
Tutti-Frutti A4 Cardstock Pack
€ 9,75
Tutti-Frutti Classic Stampin’ Spots
€ 11,00
Tutti-Frutti Adhesive-Backed Sequins
€ 8,50
Lemon Lime Twist 3/8" (1 Cm) Mini Striped Ribbon
€ 9,75
Tutti-Frutti Washi Tape
€ 9,75

Geen opmerkingen