-->

Bestellingen plaatsen

De jaarcatalogus en de eventueel lopende mini catalogus kun je vinden op de pagina 'Stampin' Up! jaarcatalogus 2015/2016'. Wil je liever een papieren catalogus bij jou in de brievenbus? Dat kan, deze wordt bij jou thuis bezorgd voor een bedrag van € 4,95 inclusief verzendkosten. Plaats je echter binnen 30 dagen na verzending van de catalogus bij mij een bestelling, dan krijg je van mij de kosten van de catalogus terug (ofwel een korting van € 4,95 op jouw bestelling)!

Bestellen via mail of telefonisch (bankoverschrijving, PayPal, of contante betaling):

Bestellingen kun je telefonisch of via de mail aan mij doorgeven. Ik zorg ervoor dat de bestelling wordt geplaatst na ontvangst van betaling door middel van een bankoverschrijving, overschrijving via PayPal of contante betaling. De verzendkosten bedragen € 5,95. Bij een bestelling vanaf € 70,00 zijn de verzendkosten gratis!

Bij een bestelling vanaf € 200,00 heb je recht op zogenaamde 'Stampin' Rewards', waarmee je gratis producten mag uitzoeken! Zie het schema hieronder.


Bestellen via de online shop (credit card):

Het is ook mogelijk om 24 uur per dag online te bestellen via mijn webshop. Je plaatst dan zelf een bestelling die rechtstreeks vanuit het magazijn van Stampin' Up! bij jou thuis wordt bezorgd. De online shop kun je vinden op de pagina 'Stampin' Up! online shop'.

Let op: gebruik bij het bestellen in de online shop tot een bedrag van € 200,00 altijd de Hostess Code! Aan het einde van de maand gebruik ik deze code om de gezamenlijke Stamping' Rewards (bij voldoende bestellingen) te verdelen onder degenen die deze maand bij mij hebben gekocht. Dit betekent dat deze personen een bedankje of cadeautje van mij krijgen toegestuurd! Bij een bestelling vanaf € 200,00 hoef je deze code niet te gebruiken, want dan worden de Stampin' Rewards direct aan je toegekend en kun je deze meteen inwisselen voor producten (niet ingewisselde Stampin' Rewards gaan verloren).

1. Klik op de pagina 'Stampin' Up! online webshop'. Mijn gegevens komen rechtsboven in beeld.


2. Maak een account aan.


3. Als je wil dat ik contact met je kan opnemen, klik dan op 'yes', aangegeven bij de rode pijltjes. Van persoonlijke gegevens wordt géén misbruik gemaakt! Deze informatie wordt strikt gebruikt voor toezending van catalogi bij vaste klanten, het toezenden van een bedankje/cadeautje voor het plaatsen van een bestelling bij mij, danwel bij belangrijke informatie.


4. Plaats je bestelling en vul de hostess code in.


5. De hostess code vind je op de startpagina onder de links.Heb je vragen over het plaatsen van een bestelling? Neem gerust contact op via het contactformulier zodat ik je hierbij kan helpen.