-->

Lid worden van mijn team?

Ben je iemand die graag creatief bezig is? Vind je het leuk om jouw creaties te delen? Wil je profiteren van een korting van minimaal 20%? Word dan lid van mijn Stampin' Up! team "Crafty Hearts Europe"! Of je nu in Nederland, Engeland of één van de omringende landen woont, dat maakt niet uit. Je bent van harte welkom!
Voordelen voor een onafhankelijk Stampin' Up! demonstratrice:

- een directe korting van minimaal 20% op alle producten die je aanschaft
- een commissie wanneer je producten verkoopt aan jouw klanten
- geen risico's
- leuke contacten leggen met andere onafhankelijk Stampin' Up! demonstratrices en klanten
- zelf bepalen hoeveel tijd je wil besteden aan je hobby/bijverdienste
- verdienen van Stampin' rewards (bij een bestelling vanaf € 200,00)
- als eerste de nieuwste producten zien en mogen bestellen

Aanmelden

Wanneer je besluit om lid te worden van mijn team, dan mag je zelf je starterspakket samenstellen met producten van Stampin' Up! voor een bedrag van € 129,00. Dit pakket heeft een waarde van maar liefst € 175,00! Daarbij krijg je ook nog eens gratis het business pakket ter waarde van € 60,00 met producten om als demonstratrice aan de slag te gaan (bestelformulieren, catalogi etc.). Een leuk begin als onafhankelijk Stampin' Up! demonstratrice!

Minimale kwartaalomzet

Het enige wat van een onafhankelijk Stampin' Up demonstratrice wordt gevraagd, is dat je een kwartaalomzet behaalt van € 300,00 (excl. BTW). Of je nu producten voor jezelf koopt of voor klanten, dat maakt geen verschil. Mocht je de kwartaalomzet om wat voor reden ook niet behalen, krijg je zelfs nog een maand extra de tijd om de omzet alsnog te behalen. Wanneer je instapt als demonstratrice dan heb je het kwartaal dat je instapt én het opvolgende kwartaal, wat betekent dat je in totaal maximaal 6 maanden de tijd hebt om je eerste omzet van € 300,00 te behalen.

Stampin' Up! heeft een eigen site met natuurlijk alle producten. Zij houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen en staat voor je klaar wanneer je vragen hebt.

Geen risico

Er zijn absoluut geen risico's verbonden wanneer je onafhankelijk demonstratrice wordt en er zijn ook geen kleine lettertjes:

- je hoeft geen producten op voorraad te hebben
- Stampin' Up! heeft een beveiligd bestelsysteem
- 20% korting op elke bestelling
- klanten betalen vooraf het bedrag van hun bestelling, waarna je de bestelling pas plaatst
- lage instapkosten van slechts € 129,00 voor een starterspakket van totaal € 235,00
- er zijn absoluut geen kosten aan verbonden wanneer je besluit te stoppen als onafhankelijk demonstratrice, of wanneer je de kwartaalomzet niet behaalt (je wordt ook niet gebeld met vervelende vragen!)

Ook enthousiast geworden?

Ik zou het erg leuk vinden om je te verwelkomen in mijn team. Nederland heeft een groeiende groep aan onafhankelijk Stampin' Up! demonstratrices, die elkaar inspireren en helpen en die onder andere op Facebook actief zijn. Ook worden regelmatig gezellige (niet verplichte!) bijeenkomsten gehouden waar tips en adviezen worden uitgewisseld, zodat je van anderen kunt leren. En het is natuurlijk gewoon gezellig! Ik maak ook deel uit van een Engels team, zodat je nóg meer kunt genieten als demo als je dat leuk zou vinden.

Aanmelden als demonstratrice kan via het tabblad 'Aanmelden'. Wil je hierbij hulp of heb je nog meer vragen? Uiteraard sta ik voor je klaar om je te helpen! Dit kan ook telefonisch. Wanneer je mij een mailtje stuurt met jouw nummer bel ik je zo snel mogelijk, of ik geef je mijn nummer.