-->

Over mij

Welkom op mijn blog! Leuk dat je komt kijken. Mijn naam is Sacha en ik ben al heel wat jaren creatief bezig. Mijn interesse in Stampin' Up! werd gewekt door niets minder dan de Owl Builder Punch! Ik zag deze op internet voorbij komen en vond deze geweldig! Uiteindelijk kwam ik erachter dat dit een product was van Stampin' Up! en zo is het balletje gaan rollen. Na eerst een kleine bestelling te hebben gedaan om de producten uit te proberen ben ik in juni 2015 meteen ingestapt als demonstratrice omdat het mij zoveel voordelen biedt. Ik ben nog altijd even enthousiast als de eerste dag, of misschien zelfs nog wel meer!

Ik ben al een aantal jaren arbeidsongeschikt en daarom zeer aan huis gebonden vanwege mijn lichamelijke beperkingen. Stampin' Up! geeft mij een doel en het brengt me in contact met mensen, al is het via social media. Door te werken met de Stampin´ Up! producten kan ik op mijn eigen tempo en wanneer het mij uitkomt mijn passie delen met anderen en als ik zie dat het anderen inspireert en blij maakt dan motiveert mij dat enorm en geeft me dat de kracht om door te blijven gaan. Het geeft me het gevoel dat ik er toch bij hoor, ondanks dat ik zo beperkt ben. De wereld is de laatste jaren alleen maar aan het verharden en ik geloof er heilig in dat er niks mooiers is dan het sturen van een persoonlijk kaartje. Want zeg nu zelf... wie wordt er nu niet gelukkig van om een handgemaakt kaartje of doosje te krijgen waarin moeite en liefde gestopt is?! En daar wil ik nooit mee stoppen!

Hartelijke groetjes,
Sacha


2 opmerkingen

 1. Hallo Sascha,
  Ik wil even laten weten dat ik van je filmpjes geniet, ik heb ze kort geleden pas ondekt. Helaas voor jou heb ik al een demo Gerda Verduin, die zul je wel kennen. Ik zag dat je uit Helmond komt zelf woon ik in Bakel, vandaar dat ik even reageer op je filmpjes.
  groetjes,
  Will Uitterlinden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Will, dankjewel voor je lieve berichtje, altijd leuk om te horen! Ik ken Gerda zeker weten, dat is een schat van een vrouw en met haar als demo mag je erg blij zijn. 😊 Ik hoop je nog lang te mogen verblijden met mijn filmpjes. Groetjes van Sacha xxx

  BeantwoordenVerwijderen