-->

Workshops

Woon je in Helmond of omgeving en wil je vrijblijvend kennismaken met de producten van Stampin' Up!, of wil je meedoen aan een gezellige workshop? Neem dan hier contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Workshops worden bij mij thuis gegeven tot maximaal 6 personen, of bij de gastvrouw thuis. 


stampin sacha, workshops 2017

Activiteiten of workshops die gepland zijn of gaan worden, kun je op deze pagina terugvinden, of op mijn Facebook pagina "Stampin' Sacha". Er staan weer veel leuke workshops in de planning dus hou deze pagina in de gaten!

Workshops 2017:

Koffie & Kaart 2017!

Heb jij ook wel eens zin om gewoon even een uurtje gezellig te kletsen en even een kaartje te maken? Dat kan, want ik hou elke eerste dinsdag van de maand een 'Koffie & Kaart' uurtje (tenzij anders vermeld). Dit is geen volledige workshop, maar meer een gezellig onderonsje waarbij we een kaart maken onder het genot van een kopje koffie (thee mag natuurlijk ook!). Dit uurtje is bedoeld om lekker even te ontspannen en daarom gaan we ook geen hele ingewikkelde kaart maken. Graag aanmelden via de mail: stampinsacha@gmail.com.

Wanneer: elke eerste dinsdag van de maand:
- 10 januari
- 7 februari
- 7 maart
- 4 april
- 9 mei
- 6 juni
- 4 juli
- 5 september
- 3 oktober
- 7 november
- 5 december 2017
Tijd: van 09.30 uur tot 10.30/11.00 uur
Waar: Helmond, bij mij thuis
Hoeveel personen: maximaal 6 personen 
Kosten: € 3,50 per persoon inclusief materialen en natuurlijk koffie/thee en wat lekkers

Hou mijn Facebook pagina in de gaten voor de aankondigingen voor deze en alle andere workshops: https://www.facebook.com/stampinsacha/ Je kunt je hier ook abonneren op de geplande evementen.

Mededeling:

Omdat wij begin mei onze super lieve labrador puppy Max in ons gezin mogen verwelkomen en deze kleine man in het begin veel aandacht nodig zal hebben, zal ik in mei en juni alleen workshops houden in de vorm van Koffie & Kaart. Na de zomervakantie houd ik weer mijn normale schema aan. De extra data voor deze Koffie & Kaart zullen zijn (dus extra bovenop de data die hierboven zijn vermeld!):

- 23 mei
- 20 juni

Stampin' Up! Jaarcatalogus 2017-2018 Party!!!

Eind mei organiseer ik bij mij thuis een super leuke party om de aftrap van de nieuwe jaarcatalogus te vieren! Dit is geen gewone workshop zoals jullie van mij gewend zijn maar een echte party met diverse activiteiten waarbij je leuke producten kunt winnen, een make & take etc. Houd deze pagina in de gaten of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, zodat je op de hoogte bent van alle details! Woon je te ver weg om mijn party bij te wonen? Ook daar heb ik wat leuks op gevonden!